Facility Management & Services

Entitat pionera en actuar com a plataforma única d’Administradors Externs de Serveis Generals & Manteniment Integral d’Edificis i Oficines, que actua en tot el territori. Amb l’objectiu de gestionar, implantar i aportar una multiplicitat de serveis d’aquelles activitats dels nostres clients que no són el seu core business.
Unifiquem els serveis de manera que només tindrà un únic interlocutor – Implant extern & intern – agilitzant, optimitzant costos i aconseguint resultats fruits de la implantació de sistemes de qualitat homòlegs a les seves activitats.

Aportant les eines, el nostre client és l’arquitecte de les seves necessitats de:

Descobreix perquè Facility Management & Services és l’empresa amb més valor afegit

Professionals Facility Management

Els professionals & partners de Famase està formada per un equip multidisciplinari que compten amb una dilatada experiència en projectes de diversa tipologia adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Els nostres Partners

Referències de la feina ben feta. La col.laboració amb cadascun dels nostres partners dóna com a resultat una millora en els nostres processos la qual cosa es tradueix a un millor tracte i professionalitat.

Gestió de processos no corporatius en oficinae i edificis.

Garantim la vida dels edificis amb els serveis de manteniment general.

Contacta amb Facility Management & Services avui:

902 020 624

facility@facilityservices.es

Què Oferim

Els Nostres Serveis

Els Nostres Serveis

Com Plataforma de Gestió i detecció de necessitats empresarials, els serveis externs i processos no productius, apliquem les sinergies entre totes les activitats amb l’objectiu d’implantar millores, reduir costos i aportar una multiplicitat de serveis d’aquelles activitats dels nostres clients que no són el seu core business.

Què Garantim

Què Garantim

Correcta execució de proveïdors i / o serveis contractats ja que Facility Management & Services assegura i audita el compliment, i per tant els nostres resultats són basat en rendiments objectius . Vostè és l’arquitecte i és decisió seva: nosaltres li aportem les eines o ens fa participi de la cartera actual.

Gestió i Projectes

Gestió i Projectes

Garantint la vida dels edificis amb els serveis de manteniment general i aprofitant les sinergies que s’implanten, gestionem de forma conjunta aquells serveis que s’anomenen elements comuns . Aquests són els que la comunitat necessita però que no interrompen el seu core business .

On Trobar-nos

On Trobar-nos

La seu central està situada a l’anomenat districte 22 @ , el nou nucli de negocis de Barcelona. Una zona modernitzada i de fàcil accés que s’ha convertit en un referent de logística empresarial. Obtindrà assessorament i atenció telefònica per part dels nostres professionals: 902 020 624

Inici maig 3, 2018